Oba

ObaDen lugna staden Oba ligger i Alanyaområdet och erbjuder solvarma dagar utmed en vacker sandstrand. Egentligen ses Oba som en del av staden Alanya, men ståtar med en egen atmosfär och känsla med ett eget centrum. För den som vill uppleva en lite lugnare och behagligare semester än i det livliga Alanya, är Oba ett utmärkt alternativ.

I Oba råder ett stilla lugn och charmen i området är stor. Stranden invid centrum är långsträckt och mysig, inte lika hektisk som den närmare Alanya. I närheten av Oba finns även många naturupplevelser, inte minst Dimälven och den dal som omger älven. Flera företag erbjuder dagsturer dit från Oba.

Flera hotell erbjuder lägenheter till sina gäster. Andra har all-inclusive-erbjudanden. Båda varianterna passar utmärkt för barnfamiljer eller grupper som vill kunna njuta av en riktigt rofylld semester. Trots lugnet och den behagliga miljön är det nära att ta sig till Alanya för en shoppingtur eller en lite livigare natt på stan. Det tar bara tio minuter med bussen till centrum.

Kommentera Oba